Romige spaghetti met zalmreepjes

Written by Kim on 11-12-2011. Posted in Ongecategoriseerd

4 personen, hoofdgerecht, 20 minuten

Je hebt nodig:

  • 300 g spaghetti
  • 2 courgettes, gehalveerd en in plakkeb
  • 2 el olijfolie
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
  • 1 schaal zalmreepjes (250 g)
  • 1 flesje kookroom (250 ml)

Zo maak je het klaar:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout.

Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over 4 diepe kommen/borden.

Bron: AH.nl

Trackback from your site.

Comments (1)

  • 01-05-2013 at 22:50 |

    This website was… how do you say it? Relevant!!

    Finally I have found something that helped me. Many thanks!

Leave a comment